Bra tandläkare Malmö

Letar du efter en bra tandläkare i Malmö?

Att underhålla och ta hand om dina tänder är väldigt viktigt – inte bara för att ha ett vackert leende utan också för att ha en god munhälsa.

Boka tid hos tandläkare i Malmö

Att upprätthålla ordentlig munhygien eller att inte söka hjälp från tandläkaren vid eventuella problem kan leda till stora komplikationer, vilket kan resultera i högre räkningar än när du bokar en tid direkt.

Om det första hindret är att faktiskt ta beslutet att boka tid hos en tandläkare, kommer det andra hindret att hitta rätt tandläkare i Malmö. Du vill hitta en klinik som erbjuder en mängd olika behandlingar av hög kvalitet, men till ett bra pris. Hos oss får du en bra tandläkare i Malmö som alltid sätter patienten munhälsa främst.

Hos oss på Tandläkare Salbert utför vi bland annat:

 • Tandvård

  Vi erbjuder våra kunder både regelbunden och akut tandvård. Vi får många förfrågningar från personer som behöver omedelbar vård. Om du har fått en tand som har gått sönder, tappat en fyllning eller har tandvärk är det viktigt att du får hjälp snabbt.

  Vi erbjuder tider som är tillgängliga samma dag som vi kontaktas. Vår behandling är smärtfri och innebära minimal stress och oro för dig. Hos oss ska du inte känna någon tandläkarskräck.

   

 • Tandimplantat

  Vid behandling med tandimplantat förankras en fixtur (en skruv) i käkbenet som sedan förses med en krona eller bro. Det är särskilt lämpligt för patienter som har en lucka mellan tänderna och där granntänderna är friska.

 • Lagningar
  Tandfyllningar används för att laga och återställa tänder som skadats av hål. Karies orsakas av bakterier på tandytan som fräter upp tänderna. Förebyggande åtgärder börjar med effektiv tandborstning, användning av tandtråd och regelbunden tandvårdskontroll.

 • Estetisk tandvård

  Ditt leende är en av de första saker som folk lägger märke till. Tandläkaren kan på ett professionellt sätt förbättra dina tänders utseende och formen på ditt leende.

  Vår tandklinik ligger i framkant när det gäller moderna arbetsmetoder som erbjuder dig smärtfri behandling med suveräna resultat.

   

 • Tandblekning

  Tandblekning är en populär behandling för att få ett vitare leende. Fler och fler människor väljer att bleka sina tänder för att skapa en inramning för ditt ansikte.

  Men det viktigaste är att tandblekningen görs på ett vetenskapligt och professionellt sätt. Försiktig och korrekt behandling ger ett bra resultat med minimal risk av biverkningar.

 • Tandställning

  Om dina tänder inte är raka och du känner dig obekväm med hur de ser ut kan tandställning vara rätt behandling för dig. Många väljer att räta ut sina tänder av estetiska skäl, men det finns även andra fördelar. Att räta ut dina sneda tänder bidrar till minskat slitage på tänderna och förbättrad tuggfunktion.

 • Rotfyllningar

  Ibland kan en tandskada resultera i att pulpan infekteras eller inflammeras, då behövs en rotfyllning för att rädda tanden. Syftet med en sådan behandling är att avlägsna bakterier i tanden samt skapa en ny barriär för att förhindra nya bakterieangrepp. Med vår moderna teknik skapar vi förutsättningar för en snabb och smärtfri rotfyllning.

 • Kronor & broar

  Krona kan hjälpa en tand som förlorat stor del av sin volym. Med hjälp av en tandburen krona kan man återställa tandens utseende, form och funktion. Saknar man en tand helt och har en tandlucka så kan man fylla den med en tandburen bro.

  Efter behandling kommer bron både se ut och kännas som en naturlig tand. Med hjälp av granntänderna skapar man en konstruktion som fyller i luckan

Läs mer om tandläkaren Jarek Salbert och boka din tid online