Tandläkarskräck Malmö

Att ha tandläkarskräck är inte lätt

Patienter med tandläkarskräck i Malmö – Om du som patient lider av tandläkarskräck, kommer vi att vara mycket försiktiga med att hitta en speciell behandlingsform som kan underlätta besöket. För att säkerställa en lugn och bekväm behandling tas du igenom din behandling steg för steg försiktigt och ges alla möjligheter att hantera eventuella obehag.

Tandläkare Salbert vet att det tar tid för en patient att övervinna sin ångest och han vill underlätta denna process. Vårt mål är naturligtvis att erbjuda bästa möjliga tandvård. Detta kan endast uppnås om vi börjar med att förstå dina rädslor och din oro. Vi arbetar lugnt, organiserat och diskret i en lugn och bekväm miljö. 

Vi kommer att fortsätta att informera dig under varje steg i behandlingen. Om du känner den minsta rädslan eller ångest under behandlingen, kommer vi att pausa och fortsätta först när du känner dig lugn och redo att fortsätta igen.

Som patient är du en partner i din behandlingsplan, så du kommer alltid att ha möjlighet att ge feedback, ställa frågor och ha synpunkter i varje skede. Oavsett typ av tandbehandling är vårt jobb att hjälpa dig mot tandläkarskräcken, men det är naturligtvis alltid du som patient som ska bestämma vad du ska göra.

Läs mer om tandläkaren Jarek Salberts tjänster här.